PORTRÄTT

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

1 person

45 min fotografering i befintligt ljus
De 5 bästa bilderna inkl lättare redigering levererade digitalt i högupplöst format. Vill du ha fler bilder går det att lägga till för 100kr/st.
Alla bilder levereras i färg + svartvitt
1500 kronor (1200 kronor + moms)


FAMILJEFOTOGRAFERING / GRUPPFOTOGRAFERING / PARFOTOGRAFERING

2 – 10 personer

45 min fotografering i befintligt ljus
De 7 bästa bilderna inkl lättare redigering levererade digitalt i högupplöst format. Vill ni ha fler bilder går det att lägga till för 100kr/st.
Alla bilder levereras i färg + svartvitt
1850 kronor (1480 kronor + moms)


GRAVIDFOTOGRAFERING

När du vill göra en gravidfotografering är det bäst att höra av sig i tid för att kunna garantera en tid i rätt vecka. Maila mig och berätta om dig och ditt bf-datum så kan boka in ett preliminärt datum. Det är upp till dig när du vill göra fotograferingen men någon stans mellan vecka 25-35 är vanligast.

Plats och väder

Vid vatten, bland grön skog eller i en park? Vi väljer omsorgsfullt plats till fotograferingen för att det ska skapa rätt stämning i bilderna. Ljuset är som finast cirka en timma innan solen går ner,  då står solen som lägst och skapar ett mjukt och fint ljus som är underbart att fotografera i.

PAKETET INNEHÅLLER:

· Gravidfotografering utomhus i en vacker miljö som vi väljer tillsammans
· De 10 bästa bilderna inkl lättare redigering levererade digitalt i högupplöst format. Vill du ha fler bilder går det att lägga till för 100kr/st.

1,5 h fotografering
1850 kronor (1480 kronor + moms)