v 36

Gravidvecka 36

I vecka 36 står tydligen magen som högst, och därför kan det vara svårt att andas. Och äta fullstora portioner.

Kolla vilken fin blöjtårta vi fick av våra vänner i Skövde!

Jag

Magen kan bli otroligt hård emellanåt, speciellt på eftermiddagarna och kvällarna. Det är lite läskigt, som att alla magmuskler blir spända och kan inte kan styra dem eller slappna av. Rätt frustrerande då det har hänt i matbutiken flera gånger så att jag måste stanna och bara vänta ut det!

Bebisen

Bebisen lägger nu på sig 14 g fett varje dag och väger runt 2,6 kg i denna vecka.

Förberedelser

Vi har varit på Förlossningskurs hos MVC, del 1 av 2. Det var mycket bra info, och trots att vi läst det mesta tidigare så är det bra att få höra allt om och om igen samt att man alltid snappar upp några nya saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *