v 32

Gravidvecka 32

78% av graviditeten har gått och det är alltså åtta veckor kvar till BF. På senaste besöket hos barnmorskan tyckte hon känna att bebisen låg med huvudet neråt, men jag tycker att det ständigt varierar vart sparkarna hamnar så antagligen varierar det lilla monstret sin position där inne fortfarande.

Jag

Bebisen sparkar för fullt, ibland gör det så ont att jag skriker rätt ut! Små rörelser är såklart mysiga, att känna att det är något där – men de där monstersparkarna 04.00 på natten hade vi kunnat vara utan tycker jag 😉

Förkylningen som jag drog på mig var riktigt envis, och att gå runt och hosta länge som gravid har inte varit roligt. Kramp i nedre delen av magen så fort jag tagit ett steg framåt. Tur att det har blivit bättre! (Nästäppan lär jag ju dock inte bli av med förens efter graviditeten) Håller i vart fall tummarna för inga fler sjukdomar nu.

Bebisen

Enligt appen Preggo så är nu bebisen ca 42 cm lång och väger närmare 2 kg. I bebisens hjärna är det full aktivitet och både hjärnan och nervsystem är mer eller mindre färdigutvecklat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *