v 30

Gravidvecka 30

Tre fjärdedelar av graviditeten har gått och det är alltså tio veckor kvar till BF.

Jag

Mår både bra och dåligt. Jag har ju haft problem med foglossning sedan ett rätt bra tag nu, och det blir inte bättre. Snarare att det har satt sig på fler ställen än tidigare. Den senaste veckan har jag vaknat och känt att benet liksom ”sitter fel” fäst i höften på något sätt. Och har då försökt ”klicka till det” rätt men det går liksom inte.

Jag lyckades även dra på mig en rejäl förkylning. Samtidigt som min sambo, skillnaden är bara att när han succesivt blev bättre så blev jag sämre, fick tillslut feber och tappade rösten. Men det är väl så det är när man är gravid och immunförsvaret har tagit lite semester.

Bebisen

Enligt appen Preggo så är nu bebisen ca 40 cm och väger 1,4 kg. Från och med nu kommer bebisen öka 200 g i veckan och längden öka med 1 cm i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *