Barnvagn äntligen inköpt!

Idag lyckades vi äntligen hitta en barnvagn som både jag och M gillade, ett märke vi blivit tipsade om förut men som vi inte hunnit spana in alla modeller från. Det är verkligen en hel vetenskap det här med att köpa vagn så vi har frågat runt, läst på och jämfört. Var först inne på Bugaboo, för de är ju verkligen snygga men tydligen väldigt små. Och det är ju tråkigt att lägga en massa pengar på en vagn som barnet växer ur snabbare än nödvändigt.

Så, vad blev det då?
Det blev en Britax Go Next i ett beige tyg – super fin och väldigt lättkörd vagn som dessutom var enkel att fälla ihop. Bra storlek på varukorg och ett märke (gamla brio) som varit med länge = lätt att hitta tillbehör ifall något skulle gå sönder eller så. Går att tvätta klädseln också. Vi ville helst inte ha en svart eller grå vagn. Svart blir ju så solblekt snabbt. Nu ser vi båda fram emot att ta en promenad på ribban med bebis, hund och den fina vagnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *