Slututställning & Molanders Stipendium

Foto: Christopher Nielsen

I december hade jag och min klass slututställning efter att ha studerat 2,5 år tillsammans på Fotoskolan Sthlms utbildning Visuell Kommunikatörfotograf. En utbildning som både innehållit stillbild, rörlig bild, bildkommunikation, marknadsföring, pre- och postarbete mm.

Foto: Christopher Nielsen

Vår slututställning hade vi på Centrum för fotografi. Alla i klassen visade sina examensarbeten som inneburit att vi själva fått hitta ett passande företag att skapa visuell kommunikation för. Jag gjorde ju mitt examensarbete för Skandinaviska Shakerkök så jag visade upp mina köksbilder.

Foto: Christopher Nielsen

Här är klassen! Så märkligt att vi inte är en klass längre, samtidigt som det känns jättebra att äntligen vara färdig med utbildningen och komma igång med allt ”på riktigt” efter som att jag både innan samt under hela utbildningstiden dessutom drivit mitt eget företag.

En total överraskning var jag också med om, mär jag blev tilldelad Molanders Stipendium. En otrolig ära och en fantastisk start efter en avslutat utbildning.

En otroligt förvånad tjej som precis blivit uppropad som årets stipendiat ^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *