Konsert, Brunch, Boule & Sol

Den här helgen har vi gjort massor av trevligheter. Det började i fredags med att vi var på konsert med Avishai Cohen & Malmö Symfoni Orkester på Malmö Live och det var verkligen så bra att vi fick rysningar i hela kroppen! Det var så mäktigt att höra orkester lyckades sätta de snabba (och sjukt komplicerade) låtarna tillsammans med bandet. Mäktigt men framför allt väldigt svängigt många gånger.

Lördagen startade med brunch och efterföljande Boule på Boulbaren här i Malmö. Brunchen, som hade en fransk tappning, var god och det serverades mycket mat! Brödkorg med tillbehör, bärtoppad yoghurt, varmrätt med cocosbönor och dessertbuffé var några av sakerna som serverades.  Efteråt kunde vi spela boule utomhus på grund av det fian vädret! Det var hela 18 grader (om inte varmare?!) där vi stod.

Självklart åker man på en förkylning när det är mycket kul som händer och precis när man inte hinner med det, så idag har jag tagit det väldigt lugnt. Jag har nämligen en kul vecka framför mig med en plåtning som jag verkligen ser fram emot att få genomföra.

Vi åkte en sväng till svärföräldrarna på landet idag och har suttit en stund i solen och bara njutit. Mattias var duktig och hann också med att röja i hönshuset till damerna så de fick rent och fint. Ägg samt päron från gården fick vi med oss – lyxigt att få med sig så fina råvaror hem!

Skriver om det projektet senare i veckan! Följ med på instagram så länge -> @ginamannberg eller @ginamannberg_photography

Hörs! ❤

Follow my blog with Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *